Overskrift 1

 

Ugeplan for Dagpleje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mandag

:

Ikke noget planlagt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tirsdag

:

Klokkekilde 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag

:

Bakkelyst  + varm maddag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag

:

Vi bager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag

:

Lindbjerg    

 

 


 

 

 

 

 

 

 

I skal som hovedregel regne med at vi går hjemmefra
kl. 9.15 - også de dage hvor vi ikke har faste planer. Derfor er det bedst hvis I enten ringer eller sms´er de dage man vil aflevere senere end 9.00 - så jeg kan vente på Jer, eller vi kan aftale at mødes et sted!


Min ugeplan er ment som en skabelon, der påvirkes af vind og vejr. Det er rart for forældrene, at de kan snakke om hvad vi skal i dagplejen på vej herud. Derfor er vi jo også hjemme nogle dage f.x - når vejret er dårligt. Det er de samme 3 - 4 steder vi kommer hver uge, og altid på den samme ugedag - dette mønster fanger børnene hurtigt. Det er min erfaring, at børn trives med faste rutiner.
I indkøringsperioden er vi som regel her på matriklen i en 14 dages tid - eller indtil det nye barn er trygt ved at komme her.

Børn skal stimuleres, og ud og opleve verden. De skal lære at forholde sig til den situation de er i. Både i en lille flok herhjemme, i en lidt større flok i legestuen, men også mellem mange børn på en stor legeplads. De skal jo videre i børnehave og skole osv. - hvor de skal bruge de sociale færdigheder, de er hele barndommen om at udvikle
. Det er så vigtigt.